torek, 26. julij 2011

"Just because ... "En lep pozdravček vsem. Končno je spet malo posijal sonček, kot se za poletje spodobi. Iz čistega veselja sem si za današnje ustvarjanje izbrala temu primerno sončno rumeno barvo, ki sem jo kombinarala z belo in nekoliko črne. Izdelala sem voščilnico za tokratni izziv "Less is More", katerega tema je "Button or Ribon". Jaz sem se odločila za oboje... tako kot večina preostalih ustvarjalk. Kot osrednji motiv sem uporabila štampilkjo, ki je sicer namenjena izdelavi ozadja, z vijugicami. Odtisnila sem jih na podlago, ki sem jo predhodno izrezala z nestiji, in sicer je odtis v črni barvi, notranjost pa sem pobarvala z rumeno. Vse skupaj sem pritrdila na nekoliko večjo podlago nežno rumene barve, prav tako izrezano z nestiji. Na motiv sem pritrdila napis "Just because" izpisan v krogu in na sredino prilepila rumen gumbek z belo mašnico. Vse skupaj je s 3d blazinicami pritrjeno na belo ozadje z rumenim robom, ki je zelo nežno embosirano s podobnimi vijugicami in olepšano z drobnim rumenim trakcem.

"One nice hello to all. Finally we have some sun shining again, like it should be in the summer time. I was so happy that I decided to use sunny yellow for my card, which I combined with white and a little bit of black. I made a card for this week's challenge over at "Less is More", the theme of which is "Button or Ribon". I decided to use both... like many other ladies. As a main motif I used a stamp, which is meant to be used for creating the background, with nice a little bit floral curves. I made an imprint on a base which I previously cut out with "nesties". The imprint is made in black color and colored with yellow inside. I attached the motif on a little bit bigger yellow base, also cut out with "nesties". On the motif I attached in 3D saying "Just because", written in a circle and in the middle of it I attached yellow button with white bow. Everything is attached with 3D pads to a white base, which is lightly embossed with similar curves and embellished with a thin yellow ribbon."Še ena slikica od blizu...

"Another closeup picture..."Upam, da vam je všeč. Vsi komentarji so več kot dobrodošli. :) Lepo se imejte do naslednjič. :)

"Hope you like it. Any comments are more than welcome. :) Enjoy till next time. :)"

Pozdravček,
Greetings

P.S.: Thanks to everyone for such a warm welcome back ... :)