petek, 14. oktober 2011

"A heart with no bottom" in "Less is More"



Pozdravček vsem,

Ena hitra objava danes z moje strani. Sicer se ne počutim najbolje, vendar se je že prevečkrat zgodio, da sem imela pripravljeno voščilnico za izziv pa je nisem pravočasno objavila na blogu, zato tokrat ne bi želela ponovno zamuditi priložnosti. Tale je nastala za tokratni izziv a blogu "Less is More", katerega tema so bili srčki. No... pri meni je zgolj en, ki sem ga izrezala na prvi strani, na notranjo pa natisnila verz. Na prvo stran sem odtisnila drobne rožice v kombinaciji rdeče in rjave barve, ki sem jih olepšala z rdečim in rjavim flower softom.

Hello bloggers,

One quick post for today. I don't feel very well, but it has been too many times that I had my card prepared for the challenge but didn't find the time to post it, so I didn't want to let it happen again. This one was made for this week's challenge over at "Less is More", which is all about hearts. I only have one single heart, which I cut out from the front and on the inside of the card I made an imprint of a cute saying. I stamped small flower on the front in red and brown and over them applied flower soft in red and brown.

















Moram pa priznati, da mi tele enoplastne voščilnice še vedno ne gredo tako od rok in se mi nekako še niso usedle v srce, zato sem morala poskusiti tudi z večplastno, ki sem jo izdelala v kombinaciji rdeče in rjave barve, na sredino rožic pa sem dodala še drobne rjave perlice.

Though I have to admit, I still am not so friendly with one layer cards so I had to try one with multiple layers also. I made it in a combination of red and brown and in the middle of the flowers I also added small brown pearls.
















Upam, da vam bodo všeč. Želim vam lep vikend, naslednjič pa upam da kmalu z malo daljšo objavo.

Pozdravček,

I Hope you'll like them. I wish a great weekend to all of you and I hope I will be here with another, maybe this time even longer post soon.

Greetings,