torek, 22. november 2011

"Snuggle up" in "Sweet Sunday Sketch Challenge 144"



No pa sem prišla še do druge objavice danes. In sicer predstavljam voščilnico, ki sem jo izdelala po idejni skici "Sweet Sunday Sketch Challenge 144". Uporabila sem štampiljko "Me to you - Snuggle up", ki sem jo pobarvala z akvarelnimi barvicami. Bel kožuh kapuce pa sem dodatno olepšala z belim "Flower Softom".

Well, I managed to find time for my second post today. I have a card for you which I made by the sketch on the "Sweet Sunday Sketch Challenge 144" blog. I used "Me to you - Snuggle up" stamp, which I colored with aquarel pencils and I added some white "Flower Soft" on the fur of the hood.

















Lepo se imejte do naslednjič in hvala za vse čudovite komentarje. :)

Have fun till next time and thanks for all of your nice and thoughtful comments. :)


"CR84FN Collor Challenge" in izbor med TOP 3 dizajnerje



Vesela sem, da lahko danes z vami delim eno zame prav posebno novico. Moj izdelek Kolekcija nakita in voščilnice z metuljčki je namreč bil na blogovskem izzivu "CR84FN Collor Challenge" izbran med Terrific Top 3 dizajnerske izdelke. Veselje je veliko, saj je vsako tako priznanje nova odskočna deska za naprej. Hvala vsem kreatorkam tega bloga za izbor in za vse čudovite inspiracije, za katere skrbijo.

I am happy to share with you today a special news, at least it is for me. My project - Collection of handmade jewelry and a card with butterflies was chosen for one of the Terrific Top 3 on a challenge blog "CR84FN Collor Challenge". The joy is big, since the recognition is a great springboard for my further activity and creative projects. A big thanks to all of the creators of the blog for the recognition and for the gorgeous inspirations they are providing.

Have a great and blessed day!