sobota, 12. marec 2011

"Yellow Gerbera Flower" in izziv "Mojo Monday 181"



Danes vam predstavljam rojstnodnevno voščilnico v kombinaciji rumene, zelene in rjave barve, z motivom rumene gerbere, ki sem jo izdelala za blogovski izziv "Mojo Monday Sketch Blog Challenge". Za osrednji motiv sem uporabila štampiljko "JustRite" iz kolekcije "My Garden". Odtis gerbere sem naredila v temno rjavi barvi in ga pobarvala z akvarelnimi svinčniki ter osenčila z distress blazinicami. Okoli motiva gerbere sem naredila odtis pripadajočega okvira iz iste kolekcije. Okrasila sem ga z drobnimi rumeno-zlatimi biserčki. Za voščilnico sem uporabila tri različne papirje - nežno rumen karo papir, rjav papir s črtami in papir z marjeticami v ozadju. Dizajn sem popestrila z ročno narejenimi šivi po robovih papirjev. V desnem spodnjem kotu je v rjavi barvi narejen odtis štampiljke, ki je sicer iz kolekcije "Snowflakes" proizvajalca Inkadinkado, vendar pa sem uporabila zgolj del vzorca, ki ima samo črte in krogec na koncu, v slednjga pa sem pritrdila tudi rumeno-zlat biserček. V desnem zgornjem kotu je čestitka: "Happy Birthday".

Today I am bringing you a birthday card in a combination of yellow, green and brown color, with a motif of yellow gerbera flower, that I made for a blog challenge "Mojo Monday Sketch Blog". For the main motif I used "JustRite" stamp form a collection "My Garden". I made an imprint with dark brown color, colored it with watercolor pencils and shaded it with distress ink pads. I also made an border arround the gerbera imprint, which I decorated with tiny golden yellow pearls. I used three different predesigned papers. I enriched the design of the card with handmade stitches on the edges of the borders on card. In the right bottom corner I made an brown imprint with a stamp which is otherwise from a collection "Snowflakes" manufacturer Inkadinkado, but I only used the part of a stamp with swirls, dots and a dotted flower at the end, of which the center I enriched with a tiny golden yellow pearl. In the upper left corner of the card I attached a sentiment: Happy Birthday".
















Notranjost voščilnice sem enako opremila z rjavimi šivi po robovih, v desnem zgornjem kotu pa sem ponovila odtis gerbere, ki sem jo pobarvala z distress blazinicami.

I made brown stitches on the edges also in the inside of the card. I repeated an imprint of a gerbera flower in a top right corner of the card and shaded it with distress ink pads.
















Hope you like it.

4 komentarji:

  1. what a beautiful card - i love that flower, sp pretty and the inside is just as wonderful
    Lisa x

    OdgovoriIzbriši
  2. Such a beautiful card. Love the bling and the decorated inside. Thanks for playing Mojo Monday!

    OdgovoriIzbriši
  3. S pomočjo fejsbuka in strani Memoriesa sem prišla do tebe :) Krasne stvari prihajajo izpod tvoji rok. Ko bom imela čas, bom šla pregledati, kaj si ustvarila do zdaj in verjamem, da bom vzdihovala od lepot.

    OdgovoriIzbriši

Your comments make my day! <3